Vers vlees

Rundvlees

Het rundvlees wat u koopt, komt uit het Groene Hart en staat bekend om zijn groene, sappige en voedzame weilanden; om precies te zijn uit Aarlanderveen en Ter Aar.

De rundvee-boerderij van de familie Roos is al generaties bezig om Hollandse vleesras-runderen op een duurzame manier te fokken en te mesten op een manier waarbij het welzijn van de runderen hoog in het vaandel staat. Door al die deskundige ervaring, behoort de familie Roos tot de beste vleesveehouders van Nederland.

Dit wordt bewezen door de vele prijzen die al gewonnen zijn op de tentoonstellingen die al jaar en dag in Nederland worden gehouden. Dit in samenwerking met de familie van der Pijl, die ook al generaties lang rundvlees bewerkt en het hele proces van het slachten, uitbenen en transporteren tot in detail beheersen.

Met zijn allen zorgen wij ervoor dat u bij "Slager Peter Dirkse" een eerlijk smaakvol Hollands stukje rundvlees, wat op een traditionele en vertrouwde manier in de Groene Hart-polders is gemest, op uw bord krijgt waar u met veel smaak van zal eten.


Varkensvlees van de Heyde Hoeve

In onze winkel verkopen wij varkensvlees van de Heyde Hoeve.

Heerlijk is eerlijk! Heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.

'Wij van de Heyde Hoeve brengen u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vroeger. Wij staan voor een duurzame wijze van het houden van onze varkens en hebben respect voor het dierenwelzijn. Ook produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Met de Nederlandse herkomst en een speciaal voer dat we de varkens geven, garanderen wij een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde. Wij zijn georganiseerd in een coöperatie van boeren. Zo bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.'

Meer weten over de Heyde Hoeve? Kijk dan op www.heydehoeve.nl


Ons varkensvleesassortiment

Hamlapjes
Speklapjes
Ribkarbonade
Haaskarbonade
Schouderkarbonade
Varkensfilet
Filetlapjes

 



Lamsvlees

In onze slagerij verkopen wij naast rund- en varkensvlees ook vers lamsvlees. Ons lamsvlees is van goede kwaliteit. Kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Al ons lamsvlees komt uit Nieuw-Zeeland.

Ons lamsvleesassortiment

Lamskotelet
Lamsbout
Lamsgehakt
Lamsshoarma
Lamsrack


 


Kalfsvlees

In onze slagerij verkopen wij, naast rund- en varkensvlees, ook vers Hollands kalfsvlees. Ons kalfsvlees is van goede kwaliteit, zoals u van ons gewend bent.

Ons kalfsvleesassortiment

Kalfsoesters
Kalfsschitzels
Kalfsgehakt
Kalfsroerbakreepjes
Kalfslever
Kalfsschenkel voor osso buco 
Kalfspoulet
Kalfsvinken


Ons lams- en kalfsvlees is zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgbaar.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons even weten.


Wild

Het wildseizoen is officieel van ongeveer 15 oktober tot 31 december. Daarom kunnen we wel zeggen dat het echt een herfsttopper is. En er zijn zo veel opties. Van haas tot ree, van fazant tot eend, de keuze is enorm. Vol en wild van smaak. 

Op bestelling kunnen wij het palet aan Hollands wild leveren.

In het seizoen hebben wij altijd een kleine voorraad in de diepvries. Bijvoorbeeld hertenbiefstuk en eendenborst.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.