Paul's pie

Lekker als snack, bij de lunch of bij het diner.

Paul’s Pie is gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg. De bodem is stevig genoeg, zodat de pie uit de hand genuttigd kan worden. ‘Finger-licking good’ is het gezegde in Nieuw Zeeland. Roomboter bladerdeeg zorgt voor puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel. De malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. De standaard maat van een Paul’s Pie weegt 180 gram en is gemakkelijk te bereiden. Ideaal als een tussendoortje of onderdeel van een maaltijd met bijvoorbeeld een lekkere salade. Ook heerlijk met een biertje of glaasje wijn erbij.

4 soorten in ons assortiment
Original: mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud.

Stewed beef:
voor de stoofvlees liefhebber is deze pie echt een aanrader. Stukjes rundvlees, in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond.

Thai chicken: met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse stukjes kip wordt de Aziatische invloed vertegenwoordigd. Een heerlijke balans van smaak.

Saté Ajam Pedis: een lekkere pittige vulling van heerlijke satésaus en malse kipfilet, waarin de beste kruiden en pinda's zijn verwerkt. Echt een pie voor diegenen die van pit houden.


Vegetarische pie: gevuld met Beluga linzen, zoete aardappel en ‘n snufje chili.

Bereiden
Vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 15-18 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 170 ºC. Niet in de magnetron verwarmen.

Actie!
4 stuks naar keuze voor € 15,00!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.